Moxa

Moxa is eigenlijk een Nederlands woord. Het is een afkorting van het Japanse woord “mo ku sa” dat “brandend kruid” betekent. Moxa bestaat uit de plant bijvoet.

Geef je zelf een boost door te leren jezelf met moxa te behandelen. Met een moxa behandeling leidt je warmte-energie naar een acupunctuurpunt met als doel een tekort aan Ki (levensenergie) op te heffen door de circulatie van bloed en Ki-stroom te bevorderen.

Moxa komt uit de oosterse geneeskunde en is een makkelijke manier om je energie aan te vullen. Dit geeft meestal een prettige gewaarwording van warmte die het lichaam binnenkomt.

Stuitligging
Zwangere vrouwen met een baby in stuitligging kunnen vanaf de 33ste week beginnen met moxa-therapie. Deze behandeling is zeer eenvoudig en ook thuis uit te voeren. Ik kan je partner leren hoe je een punt op de zijkant van je voet kunt activeren met moxa. Dit,  omdat zwangere vrouwen in die periode van de zwangerschap niet zo makkelijk meer bij hun voeten kunnen. De moxa-therapie moet gedurende twee weken dagelijks worden herhaald.

Kosten inclussief de moxa €37,50.
Als je daarnaast ook voor shiatsu behandelingen kiest heb je nog meer kans dat het kindje gaat draaien.

#LoveLife #Autism #ASD #ASS #TSA #Autisme #QST #QigongMassage #SensoryMassage #DrLouisaSilva #QSTTestimonial #Sensory #SPD #AutismResearch #Training #Coaching #SensoryTherapy #AutismParent #AutismProfessional #MedicinalQigong #shiatsu #trauma #EFT #Baarmoeder opstelling #massage #detox #burn-out #depressie #rugpijn #stress #seksuele blokkades #slecht slapen #ADHD #ADD #moxa #acces bars #chi nei tsang #skyp