Baarmoeder opstelling

-systemische opstellingen van conceptie tot geboorte-

31 mei 2019 van 19 – 22 uur

We hebben het allemaal meegemaakt: de grootste tijd van groei en verandering in ons leven, de tijd die de basis legt voor het verdere leven. Toch bijzonder dat bijna niemand zich bewust de tijd in de baarmoeder herinnert. De tijd tussen conceptie en geboorte is de tijd met de diepste verbinding die je ooit met je moeder zal hebben. Wat je in deze tijd ervaart heeft een grote invloed op de rest van je leven. Is hier rust en vrede of is hier onrust en geen ruimte.

Op deze avond krijg je toegang tot deze informatie en zie je dat hier ook je krachtbron zit. We beginnen met een geleide meditatie. Dit brengt je meer met je onderbewuste in contact en helpt je beelden en ervaringen terug te vinden.

Een paar mensen mogen kiezen om een opstelling te ervaren. Ook representeren en meemaken van de opstelling van een ander is een grote verrijking van je leven. Met ondersteuning van de groep krijg je tijdens de opstelling de kans om van conceptie tot geboorte  te ervaren wat je krachtbronnen zijn en wat je heeft belemmerd. Afhankelijk van je proces vertegenwoordigen mensen uit de groep personen, gebeurtenissen of dingen, die van belang waren op jou weg van je levensbegin: in de eerste fase van je leven. Dit is een krachtige ervaring, die je helpt meer inzicht in je leven te krijgen. Dit schept toegang tot je eigen Kracht, vertrouwen en betekenis, en helpt je je fundamenteel met belemmeringen te verzoenen.

kosten:
25 euro voor deelnemers,
55 euro voor mensen die een opstelling willen doen.

Locatie: Jan Slauerhoffstraat 7, 6708 RJ Wageningen
celzaad

#LoveLife #Autism #ASD #ASS #TSA #Autisme #QST #QigongMassage #SensoryMassage #DrLouisaSilva #QSTTestimonial #Sensory #SPD #AutismResearch #Training #Coaching #SensoryTherapy #AutismParent #AutismProfessional #MedicinalQigong #shiatsu #trauma #EFT #Baarmoeder opstelling #massage #detox #burn-out #depressie #rugpijn #stress #seksuele blokkades #slecht slapen #ADHD #ADD #moxa #acces bars #chi nei tsang #skyp