Referenties

Ik ben erg dankbaar voor de sessies bij Alma Timmer. Door long-covid had ik last van hevige vermoeidheid en daar heeft ze me onwijs bij geholpen. De sessies waren altijd afgestemd op de behoeftes van mijn lichaam en de werking er van was meteen voelbaar. De dagen na een sessie had ik meer energie en gedurende de weken van de behandeling werd dit steeds langer. Ook heeft ze me heel goed geholpen met het verbeteren van mijn ademhaling en vaststellen wat belangrijke gebieden in mijn lichaam zijn waar de energie vastzit. Ik raad het heel erg aan om langs te gaan en te ervaren wat Alma doet, want je lichaam reageert meteen.
Hannah Wilson

De behandelingen die ik van Alma ontvangen heb zijn heel effectief geweest. Het is bijzonder om te zien wat het effect van aanraking op oude trauma’s en op chronische fysieke uitdagingen is.
Johan, Veenendaal

Alma, ik heb je shiatsu behandeling als bijzonder weldadig ervaren. Ik kon de energie al tijdens de massage door mijn hele lijf voelen stromen en voelde mij ook daarna nog een tijd energiek en ontspannen tegelijkertijd. Verder ben ik onder de indruk van je reikwijdte van kennis op complementair geneeskundig gebied. Ik voelde mij gezien in de aard van mijn klachten en ga zeker je voedings- en gezondheidstips volgen! Ik kom graag weer terug voor nog een paar behandelingen.
Theo Nijssen

Ik vond het vervelend om iedere nacht meerdere keren wakker te worden om te plassen. Toevallig kwam ik op het spoor van Alma. Ik kom nu met een zekere regelmaat bij haar voor een shiatsu behandeling. Zij voelt mij goed aan en ik heb veel baat bij haar behandelingen. Ik kan nu veel beter doorslapen en hoef er gelukkig niet zo vaak meer uit.
anoniem

Ik heb Alma leren kennen als een fijn mens en kundig therapeut. Alma voelt intuïtief aan wat je nodig hebt. Ze heeft me in een paar sessies van mijn klachten afgeholpen. Ik vond het prettig om naar de afspraken te gaan, want tijdens de behandeling namen we ook het leven samen door. Ik wens iedereen de magische handen en wijze woorden van Alma toe!
Koj Kamphuis

De klachten waarvoor ik bij Alma onder behandeling ben gegaan waren “onrustige benen”. Het hield me uit mijn slaap. Allerlei behandelingen (tot in het ziekenhuis toe) had ik al ondergaan en niks hielp mij. Natuurlijk keek ik ook op Internet en uiteindelijk vond ik de site van Alma. Het eerste consult heeft direct al voor verlichting gezorgd. Ik was onder de indruk van de zorg (warme stenen in mijn handen, een warme deken om me heen) en de volledige aandacht waarmee ze de behandeling in alle rust inzette. Verder kreeg ik allerlei tips aangereikt ter ondersteuning. Het voelde allemaal heel vertrouwd en ik ben dan nog een paar keer terug geweest. Mocht ik het nodig hebben, dan aarzel ik niet en maak ik een nieuwe afspraak.
Joke Janssen

Ik ben een tijd terug bij Alma geweest voor een serie behandelingen en daarna zo nu en dan voor een check up. Alma is zeer deskundig en ik heb ook gezien hoe haar deskundigheid zich de afgelopen jaren uitgebreid heeft. Het is ook prettig om een behandeling te krijgen, het geeft veel ontspanning. Een keer was ik zeer verrast over het directe resultaat. Ik kwam ‘s ochtends vroeg bij haar. Ik had die dag veel op het programma staan, maar voelde me erg moe. Ze gaf me een behandeling op m’n immuunsysteem. Ik heb die dag alles kunnen doen en was totaal niet moe meer. Behandelingen zoals die van Alma kunnen zeer ondersteunend zijn voor je herstelproces en persoonlijk ontwikkelingsproces. Ik kan het iedereen aanraden!
Ruur

Alma is kundig, open, belangstellend met een zachte glimlach en een fijne luchtigheid erbij. Ze heeft een holistische benadering, een brede kennis van methoden/technieken en een praktische insteek. Ze voelt goed aan wat op het moment nodig is en haar behandelingen zijn altijd effectief. Ik kan haar aanraden als je bijvoorbeeld niet lekker in je vel zit, weinig energie hebt, aan gebeurtenissen van het verleden wilt werken of meer tot jezelf wilt komen.
Katalin

Meerdere keren heb ik over de jaren heen een consult gehad en elke keer sta ik er weer versteld van wat een ‘kleine’ aanraking teweeg kan brengen. Blokkades waar ik zelf op vast loop, kan Alma weer laten stromen en ik ga met een lichter gevoel naar huis.
Rosa

De behandelingen die ik van je kreeg gaven me veel inzicht over mijzelf. Het hielp me bij mijn persoonlijke ontwikkeling.
Meer te doorgronden wie ik zelf in mijn kern ben.
Het bevestigde ook dingen die aanwezig in mij waren en door jou aangeraakt werden waardoor ik ze me bewust werd. Latente onbewuste dingen werden hierdoor tastbaar en hanteerbaar.
Je behandelingen zijn recht door zee en nuchter maar daardoor ook subtiel en helder.
Bedankt voor de stappen die je me met je behandelingen hielp zetten! Ik kon volgende stappen daardoor zelf zetten.
Wilco De Bruijn

UA-168573094-1