Systemische opstellingen

Herken jij het onbestendige gevoel, waarvan je niet weet waar het vandaan komt? Ben je soms onverklaarbaar onrustig. Zie je dat je familie patronen aan het volgen bent en wil je dit doorbreken. Het grootste gedeelte van ons gedrag wordt aangestuurd door onbewuste drijfveren, zoals emoties en overtuigingen. Je kunt een opstelling doen over bijna alles, bijvoorbeeld:
• Vorige levens,
• Je tijd in de baarmoeder,
• Je relatie,
• Je werk,
• Als iets in je leven stagneert.

Door een opstelling wordt duidelijk waar de stagnatie zit, in de opstelling kunnen we ook meteen werken aan een oplossing. Je krijgt nieuwe inzichten en energie kan weer gaan stromen.
We beginnen met een geleide meditatie. Dit brengt je meer met je onderbewuste in contact en helpt je beelden en ervaringen terug te vinden.

Een paar mensen mogen kiezen om een opstelling te ervaren. Ook representeren en meemaken van de opstelling van een ander is een grote verrijking. Met ondersteuning van de groep krijg je tijdens de opstelling de kans om een vraag uit te werken en te ervaren wat je krachtbronnen zijn en wat je belemmerd. Afhankelijk van je proces vertegenwoordigen mensen uit de groep personen, gebeurtenissen of dingen. Dit is een krachtige ervaring, die je helpt meer inzicht in je leven te krijgen. Dit geeft toegang tot je eigen kracht, vertrouwen en betekenis, en helpt je je fundamenteel met belemmeringen te verzoenen.

Kosten:
25 euro voor deelnemers,
55 euro voor mensen die een opstelling willen doen.
6 juni om 19 uur

Locatie: Jan Slauerhoffstraat 7, 6708 RJ Wageningen

UA-168573094-1