Healy

Een klein apparaatje (5 bij 5 cm) dat frequenties stuurt naar je lichaam, een soort bioresonantie voor thuis. De Healy kan het lichaam ondersteunen, zodat het zelf genezend vermogen van je lichaam wordt gestimuleerd.

Met de Healy resonance kan je een uitgebreide analyse maken m.b.t. je gezondheid, zowel live als op afstand. Aan de hand hier van geeft de Healy resonance aan welke programma’s geschikt zijn om te gebruiken. Deze programma’s kun je thuis draaien.

Elke cel in je lichaam heeft een frequentie. Door allerlei oorzaken kunnen de frequenties veranderen, bijvoorbeeld omdat je een ongeluk krijgt, je een zware dag achter de rug hebt, door blokkades in het lichaam, overbelasting van je lichaam, burn-out, waardoor je klachten kunt krijgen zoals pijn, vermoeidheid, huidproblemen, slaapproblemen, chronische klachten, klachten in spieren en/of gewrichten etc. De Healy kan je helpen je lichaam weer in balans te brengen.
Healy analyse/frequentie therapie introductie aanbieding €35.

Meer info zie de presentatie (wel een Amerikaans verhaal maar toch informatief) of de shop Healy

Aura analyse
Aan de hand van persoons gegevens: je naam, geboortedatum en foto meet de Healy jou aura en de chakra’s.

Je ontvangt een aura foto, een chakra grafiek waar in je kunt zien hoe je chakra’s ervoor staan. Van de drie chakra’s die het minst in balans zijn krijg je een analyse in pdf vorm. Je krijgt inzicht in de thema’s die bij jou spelen.

Ook kan ik je een opname sturen van de Healy frequentie gebaseerd op je aura analyse. Je ontvangt frequenties die jou helpen om je chakra’s weer in balans te brengen.

Healy aura analyse introductie aanbieding €25.

Je kunt bij mij een Healy huren of de frequenties digitaal ontvangen.

Healy is een medisch product voor de behandeling van chronische pijn, fibromyalgie, skeletpijn en migraine en voor de ondersteunende, behandeling van psychische aandoeningen zoals depressie, angst en bijbehorende slaapstoornissen. Alle andere toepassingen van de Healy worden niet erkend door de reguliere geneeskunde omdat de werking hiervan niet wetenschappelijk is aangetoond.

Voor gebruik van de Healy met elektroden zijn contra-indicaties: zwangerschap, epilepsie, hartklachten, pacemakers en andere elektronische implantaten, bloeding en risico op bloeding of embolie, metalen voorwerpen/implantaten in het te behandelen gebied, niet op delen van de huid die behandeld zijn met radiotherapie, of die overgevoelig zijn, of bij koorts te gebruiken.

Voor toepassingen van de Healy Resonance, zonder elektroden zijn geen contra-indicaties.

Raadpleeg bij twijfel altijd een arts.

UA-168573094-1