Borstpakkingen

“Heart Jewels” naar het Taoïstisch gezegde; “De Borsten zijn de juwelen van het hart”.
Je hoeft geen “problemen” te hebben met je borsten om jezelf een borstpakking te gunnen. Het is een weldaad voor je lichaam, werkt opschonend, verwarmend en helend, op vele lagen. Als je kiest voor een pakking in mijn praktijk dan  wordt deze aangevuld met een behandeling die passend is voor waar jij op dit moment bent en wat je nodig hebt. Dit brengt verzachting en een vitale doorstroming in je gehele lichaam. In samenspraak wordt er getest welke van de zeven verschillende pakkingen op dit moment het meest voor je kan betekenen. Als je voor het eerst komt is er een kort intake gesprek.

Tarieven behandeling zie kosten daar komt de kosten van de pakking van 9 euro nog bij.

De heilzame borstpakkingen bevatten hoogwaardige producten zoals; zout, goud, kruiden, algen of klei

De borstpakkingen zijn een hele goede aanvulling op een borstweefsel of shiatsu behandeling. Het werkt op het versterken van de verbinding en doorstroming vanuit hart en ziel, zodat liefdevolle energie vanuit het hart naar de borsten kan stomen en de borsten kunnen verzachten en gevoed worden.

Ik heb 7 verschillende borstpakkingen beschikbaar je kunt deze mij aanschaffen voor gebruik thuis, komt met instructies.
1. Calm Sensing, 2. Alga Breath, 3. Soft Bosom, 4. Bosom Flow, 5. Bosom to Be, 6. Bosom Clear, 7. Pure Pride

UA-168573094-1